Μακεδονία vs Σκόπια όλη η αλήθεια

Μακεδονία vs Σκόπια όλη η αλήθεια
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: Μακεδονία vs Σκόπια όλη η αλήθεια

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Βόρεια Ήπειρος – Βόρεια Μακεδονία





Θα ξεκινήσουμε την σκέψη μας αναφερόμενοι στην Βόρεια Ήπειρο και αναρωτιόμαστε: Ποιά η διαφορά των δύο αυτών γεωγραφικών τόπων, για τον ελληνισμό;
Γιατί για την Βόρεια Ήπειρο επιμένουμε και σωστά, στην ονομασία αυτήν  και όχι σε ονομασία όπως νότια Αλβανία ή όποια άλλη;
Αντιθέτως γιατί για τις ελληνικές περιοχές της Βόρειας Μακεδονίας, δεν επιχειρούμε να ονομάσουμε έτσι την περιοχή και να την διεκδικήσουμε;

Γιατί δεν επιμένουμε στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία λοιπόν και να εγείρουμε πια ΕΜΕΙΣ εδαφικές διεκδικήσεις, επί των κατακτημένων εδαφών αυτής της Ελλάδος;
Δεν ξέρουμε αν είμαστε λάθος και αν κάτι μας διαφεύγει, αλλά θα έπρεπε, με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, να εγείρουμε άμεσα διεκδικήσεις επί των εδαφών αυτών. Θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις επεκτατικές διεκδικήσεις των γιουγκοσλάβων και του κομμουνισμού και να επενδύσουμε πια εμείς στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία.

Πιστεύουμε ότι μπροστά μας εμφανίστηκε μία μεγάλη ευκαιρία προσαρτήσεως της περιοχής αυτής στην Ελλάδα (ή έστω μεγάλου μέρους της) την οποία και απωλέσαμε. Θα έπρεπε, αν το ελληνικό κράτος είχε εθνική στρατηγική και δεν ήταν προτεκτοράτο, να έκανε πολιτιστική και οικονομική εισβολή σε αυτό το κρατίδιο, άνευ προηγουμένου.
Υπήρχαν και μάλλον συνεχίζουν να υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι, αν ένοιωθαν την προστασία και το ενδιαφέρον της Ελλάδος θα τους μετράγαμε σε εκατοντάδες χιλιάδες.

Πώς μπορεί ένα ανύπαρκτο κρατίδιο (ιστορικά - πολιτιστικά - πολιτικά) να διεκδικεί εδάφη από όμορα κράτη και εμείς να τρέχουμε ως αξιοθρήνητα δαρμένα σκυλιά, δεξιά και αριστερά, καταγγέλοντας τους κακούς (ανύπαρκτους) "σκοπιανούς" ότι θέλουν να μας πάρουν εδάφη, σαν αξιοθρήνητοι χαχόλοι; ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ και θα έπρεπε να το βροντοφωνάζουμε.

Σίγουρα η ύπαρξη του συγκεκριμένου κρατιδίου, ευνοείτε από τις ΗΠΑ και χρηματοδοτείται ποικιλοτρόπως (Σόρος) για να μπορεί να παίζει τα παιχνίδια των αμερικάνων στην περιοχή.
Όμως, αν υπήρχαν Έλληνες πολιτικοί, θα μπορούσαμε, όλα αυτά τα χρόνια, να κάνουμε τέτοια πολιτιστική επιδρομή, που σήμερα να είχαμε δημιουργήσει ελληνικό κόμμα στα Σκόπια.
Οικονομική επιδρομή εν μέρει έχει γίνει, αλλά λόγω ανυπαρξίας εθνικής στρατηγικής, το μόνο που κατορθώθηκε ήταν να αυξήσουν τα κέρδη τους οι μεγαεπιχειρηματίες της χώρας μας.
Δυστυχώς, λόγω του ότι δεν μας κυβερνούν Έλληνες, έχουμε και τα προβλήματα που έχουμε, σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί λοιπόν δεν βροντοφωνάζουμε:
Διεκδικούμε την Βόρεια Μακεδονία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: