Μακεδονία vs Σκόπια όλη η αλήθεια

Μακεδονία vs Σκόπια όλη η αλήθεια
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: Μακεδονία vs Σκόπια όλη η αλήθεια

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥEΦΣΚΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ... ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΡΩΝ VMRO-NP ΤΟΥ ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΦΣΚΙ...!


Το κόμμα VMRO-NP (Λαϊκό) του Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι, συγχαίρει την κυβέρνηση για τη «μεγάλη ανακοίνωση που έκανε στην εκπομπή του Γιάντι Μπούρεκ- Јади Бурек, ότι έχει βρεθεί, σίγουρα, ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

«Η είδηση αυτή είναι, πραγματικά, μας παρέχει ανανέωση της παραμονής μας στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για μια ασφαλέστερη...ήττα που μας περιμένει, όσον αφορά την ευρωατλαντική ενσωμάτωσή μας. Το VMRO-NP ελπίζει ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει με επιτυχία τις πληροφορίες αυτές κατά τα επόμενα 4 χρόνια και θα αφιερωθεί ενεργά σε αυτό το έργο», προσθέτει με αρκετή δόση χλευασμού η ανακοίνωση του κόμματος του Γκεοργκιέφσκι.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι έγινε η ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Ουζμπεκιστάν και αυτό αποτελεί μια ...σημαντική πληροφορία, ώστε δεν πρέπει να ...παραμεληθούν επιδοτούμενα ταξίδια,από την κυβέρνηση, στο Ουζμπεκιστάν!

Με τον τρόπο αυτό, θα ξεκινήσει μια νέα παράδοση του προσκυνήματος, το οποίο θα ενισχύσει τις ρίζες και την ταυτότητά μας και έτσι θα ...εμβαθύνουμε και τις σχέσεις μας με τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού στο Ουζμπεκιστάν, που θα φροντίζουν και θα διατηρούν τον ...τάφο.

Επιτέλους, η ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχει δώσει όλα τα στοιχεία στην νοτιοσλαβική κυβέρνηση για να δείξουμε στον κόσμο ποιοι τελικά είμαστε»..., προσθέτει το VMRO-NP. echedoros-a.gr
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: